LOVE letters huren

Wie kent ze niet, licht letters of LOVE letters (ook wel marquee letters genoemd).

Zelfs de HEMA heeft ze tegenwoordig in het assortiment. Er zijn maar weinig mensen die ze niet leuk vinden. Ze hebben een ouderwetse maar tegelijk toch ook hippe moderne uitstraling. En wat is er nu leuker dan deze letters op jouw feest, of bruiloft te hebben? Maar dan niet in het klein, zoals je overal ziet, maar in het groot. En met groot bedoelen we ook echt GROOT! 1 meter hoog en 60 centimeter breed, PER LETTER! En het beste? Ze zijn bij ons te huur! Onze LOVE letters zijn al te gast geweest op diverse bruiloften (waaronder die van ons zelf) en vormen iedere keer weer een veelbesproken eye-catcher!

Onze LOVE letters te gast op een bruiloft bij Strandpaviljoen Zomertijd in ‘s-Gravenzande

Je kunt ze op je bruiloft overdag gebruiken tijdens de ceremonie, je kunt ze gebruiken in de fotoshoot, je kunt ze gebruiken als decoratie van je locatie of je gebruikt ze om een fotohoek te creëren voor je gasten. Of een combinatie van bovenstaande is ook mogelijk want de letters zijn met zijn 4-en tegelijk te dimmen. Ideaal om ze overdag op volle lichtsterkte te gebruiken en ze in de avond wat minder fel te laten branden.

Onze L-O-V-E letters zijn gemaakt van hout en zijn verder onbehandeld (ongeschilderd). Zo behouden ze hun mooie warme uitstraling, maar het zorgt er helaas wel voor dat ze niet buiten kunnen staan als er ook maar een hele kleine kans is op regen.

Onze verlichte LOVE letters zijn ook geweldig om in de fotoshoot te gebruiken!

Technische specificaties

  • De letters zijn individueel aan te sluiten op 220V (Haspel met verlengsnoer meegeleverd: 10 meter).
  • Reserve lampen worden meegeleverd voor het geval er een lampje mee stopt.
  • De lampen zijn met 4-en tegelijk te dimmen (dimmer achterop de letter L) Ideaal om ze overdag op volle sterkte te gebruiken of juist in de avond ze wat meer te dimmen.
  • Voor binnen gebruik en buiten bij 100% droog weer. Ze zijn niet waterdicht.
  • Elke letter is 100cm hoog en 60cm breed. Houd er dus rekening mee dat ze ruimte innemen.
  • Totaal wattage: max. 360W
  • Houd er rekening mee dat de letters op een vlakke stabiele vloer dienen te staan, daar de O en V een klein raakvlak met de vloer hebben.

En dan nu het belangrijkste van alles, de prijs.

De letters zijn te huur voor €100,- per dag incl. BTW voor het hele woord LOVE.


De letters worden altijd bezorgd en weer retour gehaald, zelf ophalen is niet mogelijk. Bezorg en retour tijden in overleg. De prijs is exclusief bezorgkosten. Deze bedragen €0,25 inclusief btw per gereden kilometer vanaf H. I. Ambacht.

Combineer je de huur van onze LOVE lichtletters met 1 van onze andere diensten dan kunnen we je een aantrekkelijke korting aanbieden. Neem nu contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.