Hulp bij het decoreren van jullie trouwlocatie

Bij een bruiloft komt een boel regelwerk kijken. Denk bijvoorbeeld alleen al eens aan de decoratie van jullie trouwlocatie. Kies daarom voor onze hulp bij het decoreren van jullie trouwlocatie.

Wie gaat de locatie versieren op de dag zelf? En hoe willen jullie dat het er uit ziet? Het kan erg stressvol zijn om allemaal zelf uit te denken, alle decoratie zelf te regelen (hebben jullie ├╝berhaupt plek om deze op te slaan, of staat straks de halve woonkamer vol met decoratie?), EN om mensen te vragen die jullie kunnen helpen met het decoreren van jullie trouwlocatie.

Hulp bij het decoreren van jullie trouwlocatie

Waarom onze hulp bij het decoreren van jullie trouwlocatie?

Hoe handig is het om gedurende het hele traject een partij naast jullie te hebben die jullie in al deze dingen kan ondersteunen en alle zorgen weg kan nemen? WIJ zijn die partij! Of jullie nu totaal geen omkijken willen hebben naar de decoratie van jullie trouwlocatie, of dat jullie alles zelf willen organiseren, maar wel hulp willen in de voorbereiding vooraf, of op de dag zelf, het is allemaal mogelijk bij ons. Ook is het bij ons mogelijk om alle door jullie zelf gemaakte en gekochte versieringen door ons te laten plaatsen.

Onze VERSIERSERVICE werkt

Want zeg nou zelf: op de ochtend van je trouwdag heb je wel wat beters te doen….en je familie en vriendinnen ook! Vraag ons dus om hulp bij het decoreren van jullie trouwlocatie.

Hulp bij het decoreren van jullie trouwlocatie

Styling van jullie hele dag

Maar ook voor complete STYLING van je bruiloft of alleen het CEREMONIE gedeelte kun je ons inschakelen. En wij hebben inmiddels een grote verzameling aan decoratie items in eigen beheer waardoor we jullie zeer gunstige huurprijzen kunnen aanbieden voor de decoratie. Een mooie aanvullen op jullie eigen decoratie. Denk bijvoorbeeld aan kandelaars, witte lopers, lampionnen, onze verlichte LOVE letters, en nog veel meer!

Hulp bij het decoreren van jullie trouwlocatie

Nieuwschierig?

Zijn jullie na al deze informatie enthousiast en nieuwsgierig geworden en willen jullie meer informatie over onze hulp bij het decoreren van jullie trouwlocatie of andere mogelijkheden en prijzen? Stuur ons dan nu een email via info@groenendijk-events.nl of vul ons contact formulier in.

Ps. Naast onze decoratieservice en complete Styling voor jullie bruiloft zijn wij ook in te huren als Drive-in-Show, als Weddingplanners en als Ceremoniemeesters. Meer informatie hiervoor volgt snel op onze website.