Decoratie service

Bij een bruiloft komt een boel regelwerk kijken. Denk bijvoorbeeld alleen al eens aan de decoratie van jullie trouwlocatie. Kies daarom voor onze hulp bij het decoreren van jullie trouwlocatie!

Wie gaat de locatie versieren op de dag zelf? En hoe willen jullie dat het er uit ziet? Het kan erg stressvol zijn om allemaal zelf uit te denken, alle decoratie zelf te regelen (hebben jullie überhaupt plek om deze op te slaan, of staat straks de halve woonkamer vol met decoratie?), EN om mensen te vragen die jullie kunnen helpen met het decoreren van jullie trouwlocatie.

Waarom onze hulp bij het decoreren van jullie trouwlocatie?

Hoe handig is het om gedurende het hele traject een partij naast jullie te hebben staan die jullie in al deze dingen kan ondersteunen en alle zorgen weg kan nemen? WIJ zijn die partij! Of jullie nu totaal geen omkijken willen hebben naar de decoratie van jullie trouwlocatie, of dat jullie alles zelf willen organiseren, maar wel hulp willen in de voorbereiding vooraf, of op de dag zelf, het is allemaal mogelijk bij ons. Ook is het bij ons mogelijk om alle door jullie zelf gemaakte en gekochte versieringen door ons te laten plaatsen.

Onze DECORATIE SERVICE werkt

Want zeg nou zelf: op de ochtend van je trouwdag heb je wel wat beters te doen….en je familie en vriendinnen ook! Vraag ons dus om hulp bij het decoreren van jullie trouwlocatie!

Styling van A tot Z

Of jullie nu jullie hele bruiloft willen (laten) STYLEN of alleen de aankleding voor de trouwceremonie uit handen willen geven, bij ons is het mogelijk! Zelfs het tussentijds “ombouwen” van een zaal (als er bijvoorbeeld meerdere momenten op dezelfde plek plaats vinden) schuwen wij niet.

Inmiddels hebben wij een grote verzameling aan decoratie items in eigen beheer waardoor we jullie ook een mooie aanvulling kunnen bieden op jullie zelf aangeschafte decoratie, voor zeer gunstige huurprijzen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: lampionnen, kandelaars,, witte lopers, lampionnen, onze verlichte LOVE letters, en nog veel meer!

Nieuwsgierig?

Zijn jullie na al deze informatie enthousiast en nieuwsgierig geworden en willen jullie meer informatie over onze hulp bij het decoreren van jullie trouwlocatie of andere mogelijkheden en prijzen? Stuur ons dan nu een email via info@groenendijk-events.nl of vul ons contact formulier in. En willen jullie meer van ons werk zien? Kijk dan eens op onze foto pagina.

Ps. Naast onze decoratieservice en complete styling voor jullie bruiloft zijn wij ook in te huren als Drive-in-Show, als weddingplanner en als ceremoniemeester. Meer informatie over deze laatste 2 diensten volgt snel op onze website.