Snappshot

Hou jij van leuke feesten en mooie foto’s? Wij ook!

Aangenaam, wij zijn Snappshot en wij brengen events naar the next level. Waarom? Omdat we dat supergaaf vinden! Hoe we dat doen? Wij brengen elk event in extase met onze interactieve foto-app. Foto’s zijn awesome en een prachtige herinnering aan een fijne tijd samen. Gun deze geluksmomentjes het allerbeste met onze slimme app en laat iedereen meegenieten. Jouw selfies en partypics zijn niet langer alleen maar zichtbaar voor jezelf maar worden gedeeld met iedereen, op een groot scherm! Het gebruik van je smartphone op een feest is gezelliger dan ooit! Het enige wat je nodig hebt voor de volledige Snappshot-ervaring is een scherm, een smartphone, een internetverbinding en een vleugje creativiteit. De fotofeed ververst zichzelf automatisch wanneer de gasten aan het fotograferen zijn geslagen; voeg er leuk commentaar aan toe en voila. Daar is die extase! Snappshot: de wegwerpcamera van de 21ste eeuw.

Wij hadden het zelf ook op onze bruiloft!

Uiteraard kunnen we hier een heel verkooppraatje houden (wat we ook zeker gaan doen), maar geloof ons, het is een geweldige toevoeging waardoor je heel veel leuke extra foto’s krijgt, maar ook een toevoeging waar alle gasten het nog lang over zullen hebben!

Tijden veranderen

En bruiloften veranderen gelukkig mee. Een huwelijk van nu ziet er immers heel anders uit dan 10, 50 of 100 jaar geleden. Alles wat op dit moment als standaard beschouwd wordt was ooit een hippe, moderne of vernieuwende invulling van een bruiloft. Ook het sociale gedrag van het publiek verandert: vroeger was een trouwfeest dé plek om nieuwe contacten te leggen en te socializen, tegenwoordig is men steeds vaker druk bezig met de smartphone of tablet. Gelukkig heeft Groenendijk Events de oplossing: Snappshot!

Iedereen is een fotograaf!

Dankzij Snappshot beleven jullie dit, want met Snappshot is iedereen een fotograaf! Snappshot is een foto-app, welke alle feestgangers gratis op hun smartphone kunnen installeren. De app verzamelt gedurende de gehele dag alle foto’s die er van de trouwdag gemaakt worden en laat jullie bruiloft vanuit de ogen van jullie gasten zien: een unieke en gemakkelijke aanvulling op de traditionele fotograaf. Bijkomend voordeel is dat jullie ook foto’s krijgen die na de openingsdans gemaakt zijn, wanneer de professionele fotograaf naar huis is. De smartphones doen hun werk en al snel zullen vele leuke foto’s op de schermen verschijnen.

Uitlegvideo

Verrassing

Uit onderzoek is gebleken dat tijdens een bruiloft waar gebruik wordt gemaakt van Snappshot er beduidend minder foto’s op social media geplaatst worden, en dat is wel zo prettig! Hierdoor blijven er namelijk veel verrassingen over voor de avondgasten: hoe ziet de trouwjurk er uit, welke kleur draagt de bruidegom en hoe mooi staat het bruidspaar samen te stralen? Verder zijn er nog meer voordelen. Met Snappshot hebben jullie volop privacy. Optioneel worden de gemaakte foto’s namelijk niet opgeslagen op de smartphone van jullie gasten. Hierdoor genieten jullie van een zorgeloze dag. Ook hoeven jullie de gasten niet wekenlang te herinneren om de gemaakte foto’s door te sturen, ze staan immers allemaal al in de app.

Meer informatie

Snappshot is leverbaar in verschillende samenstellingen en met vele extra opties. Voor meer informatie kunnen jullie ook rechtstreeks contact opnemen met ons. Wij zijn de officiële Snappshot reseller voor de regio Zuid Holland en staan u graag te woord. Ben je zelf DJ of verhuurder en wil je Snappshot inzetten op een klus? Geen probleem: Groenendijk Events levert en installeert professioneel, vakkundig én discreet. Neem hiervoor contact met ons op!

Het levert veel leuke momenten op!

Een dag vol verrassingen

Met Snappshot voorkom je dat gasten voortijdig al foto’s op social media plaatsen. Zo blijven er volop verrassingen over voor de avondgasten!

Spannend voor hun én leuk voor jullie zelf!

Foto’s van de gehéle dag

Snappshot is er voor de gehele dag, dus ook wanneer de ingehuurde professionele fotograaf naar huis is gegaan. Foto’s van de voorbereiding van jullie gasten op jullie ceremonie tot en met de afsluiting van het feest, dat is toch super gaaf!

Fotografie anno nu

Tijden veranderen, ook fotografie. Analoog is nu digitaal, fotocamera is nu smartphone, stijve portretfoto’s zijn nu relaxte selfies en wegwerpcamera’s zijn nu Snappshot!

Wie heeft er nog foto’s?

Je hebt een feest gehad en moet daarna wekenlang mensen achterna lopen om de foto’s te krijgen, irritant he? Bij Snappshot staan alle foto’s snel en overzichtelijk op één plek bij elkaar, ideaal!