Drive-in-Show huren

Bent je op zoek naar een professionele DJ inclusief apparatuur om jouw feest, bruiloft of evenement tot een muzikaal succes te maken? Stop dan nu met zoeken en start met boeken. Groenendijk-Events maakt van jouw feest gegarandeerd een swingend succes!

Onze Drive-in-Show inclusief onze verlichte LOVE letters en onze Snappshot foto app te gast bij een bruiloft in het Wereldmuseum in Rotterdam

Bij ons boek je voor een zeer schappelijke prijs al een volwaardige basis drive-in-show.

Onze werkwijze is net even anders dan de meeste andere Drive-in-Shows. Wij werken niet met standaard pakketten of shows. Wij zijn van mening dat iedere locatie uniek is en dat de Drive-in-Show altijd passend moet zijn voor een ruimte. Aan de hand van onze ervaring en onze ruime hoeveelheid verschillende apparatuur kunnen wij u altijd een passend voorstel doen voor de ruimte. Uiteraard houden wij in ons aanbod altijd rekening met uw persoonlijke wensen voor de ruimte. Maar, uiteraard begrijpen we ook dat jullie wel op voorhand graag al een prijsindicaties willen.

Wij hanteren voor onze prijzen een verschil tussen hoogseizoen en laagseizoen.

Ons hoogseizoen is voor ons vanaf 1 mei t/m 30 september en onze prijzen beginnen dan op €750,- inclusief btw.

Ons Laagseizoen is van 1 oktober t/m 30 april en onze prijzen beginnen dan op €600,- inclusief btw.

LET op, bovenstaande prijzen zijn slechts richtprijzen. Benieuwd naar de prijs voor jullie feest? Neem dan nu contact met ons op!

Onze Drive-in-Show te gast bij een bruiloft in Kasteel Maurick in Vught

Hoe werken wij?

Na ons eerste contact zullen wij op basis van de door jullie aangeleverde informatie en onze ervaring een show samenstellen die naar onze mening geschikt is voor de ruimte en jullie gastenaantal. Dit voorstel zullen we met jullie delen

Gaan jullie akkoord met ons voorstel dan kunnen we jullie boeking definitief maken. Vervolgens zullen we in de aanloop van jullie bruiloft, feest of evenement een (telefonische)afspraak met elkaar hebben om het volledige feest door te spreken. We zullen uitgebreid ingaan op het draaiboek, op de muziek (wat willen jullie WEL horen, maar wat willen ook zeker weten NIET horen), en we zullen contact opnemen met de locatie om een aantal details door te spreken.

Zijn jullie nu al nieuwsgierig wat wij voor jullie kunnen betekenen? Neem dan nu contact met ons op, of kijk eerst even rustig op onze foto pagina rond om een aantal voorbeeld foto’s te zien.

Ps. uiteraard is onze Drive-in-Show ook te boeken in combinatie met 1 van onze andere diensten zoals bijvoorbeeld Snappshot, onze verlichte LOVE lichtletters (op basis van beschikbaarheid) of onze styling service. Nemen jullie meerdere diensten van ons af dan kunnen we je een aantrekkelijke korting aanbieden. Neem nu contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.