Drive-in-Show huren

Ben je op zoek naar een professionele DJ inclusief apparatuur om jouw feest, bruiloft of evenement tot een muzikaal succes te maken? Stop dan nu met zoeken en start met boeken. Groenendijk-Events maakt van jouw feest gegarandeerd een swingend succes! Op basis van onafhankelijke reviews van meerdere bruidsparen worden wij op The Perfect Wedding gemiddeld zelfs met een 9,9 beoordeeld!

Onze Drive-in-Show inclusief LOVE letters bij De Landgoederij in Bunnik

Bij ons boek je goed beoordeelde DJ’s met veel ervaring, inclusief alle benodigde apparatuur.

Onze werkwijze is net even anders dan de meeste andere Drive-in-Shows. Wij werken niet met standaard pakketten of shows. Wij zijn van mening dat iedere locatie uniek is en dat de Drive-in-Show altijd passend moet zijn voor het beschikbare budget en de gekozen ruimte/locatie. Aan de hand van onze ervaring en onze ruime hoeveelheid verschillende apparatuur kunnen wij jou altijd een passend voorstel doen waarbij we uiteraard in ons aanbod altijd rekening houden met eventuele persoonlijke wensen.

Maar ondanks dat wij niet met standaard shows werken, begrijpen we ook goed dat jullie wel op voorhand graag al een prijsindicatie willen.

Wij hanteren voor onze prijzen een verschil tussen hoogseizoen en laagseizoen.

Ons hoogseizoen loopt van 1 mei tot en met 30 september en onze prijzen beginnen dan op €750,- inclusief btw.

Ons laagseizoen loopt van 1 oktober tot en met 30 april en onze prijzen beginnen dan op €650,- inclusief btw.

LET op, bovenstaande prijzen zijn slechts richtprijzen. Benieuwd naar de prijs voor jullie feest? Neem dan nu contact met ons op!

Onze Drive-in-Show inclusief LOVE letters en Snappshot in kasteel Hoogenweerth

Hoe werken wij?

Na ons eerste contact zullen wij op basis van de door jullie aangeleverde informatie en onze ervaring een aantal DJ shows in verschillende prijsklassen en met verschillende opties samenstellen die naar onze mening geschikt is voor de ruimte en jullie gastenaantal. Dit voorstel zullen we met jullie delen. In dit voorstel zullen ook eventuele extra opties (zoals bijvoorbeeld onze interactieve fotoapp Snappshot) worden toegelicht.

Als jullie na dit aanbod nog vragen hebben dan maken we hier uiteraard tijd voor vrij om te zorgen dat alles voor jullie duidelijk is.

Gaan jullie akkoord met ons voorstel dan kunnen we jullie boeking definitief maken. Vervolgens zullen we in de aanloop van jullie bruiloft, feest of evenement een afspraak met elkaar hebben om het volledige feest door te spreken. We zullen uitgebreid ingaan op het draaiboek, op de muziek (wat willen jullie WEL horen, maar nog belangrijker, wat willen jullie zeker weten NIET horen), en we zullen contact opnemen met de locatie om een aantal details door te spreken.

Een groot applaus na de openingsdans!

Zijn jullie nu al nieuwsgierig wat wij voor jullie kunnen betekenen? Neem dan nu contact met ons op, of kijk eerst even rustig op onze foto pagina rond om een aantal voorbeeld foto’s te zien.

Ps. uiteraard is onze Drive-in-Show ook te boeken in combinatie met 1 van onze andere diensten zoals bijvoorbeeld Snappshot, onze verlichte LOVE lichtletters (op basis van beschikbaarheid) of onze decoratie service. En nemen jullie meerdere diensten van ons af dan kunnen we je een aantrekkelijke korting aanbieden. Neem nu contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.