Drive-in-Show huren

Bent je op zoek naar een professionele DJ inclusief apparatuur om jouw feest, bruiloft of evenement tot een muzikaal succes te maken? Stop dan nu met zoeken en start met boeken. Groenendijk-Events maakt van jouw feest gegarandeerd een swingend succes!

Onze Drive-in-Show inclusief onze verlichte LOVE letters en onze Snappshot foto app te gast bij een bruiloft in het Wereldmuseum in Rotterdam

Bij ons boek je voor een zeer schappelijke prijs al een volwaardige basis drive-in-show.

Onze werkwijze is net even anders dan de meeste andere Drive-in-Shows. Wij werken niet met standaard pakketten of shows. Wij zijn van mening dat iedere locatie uniek is en dat de Drive-in-Show altijd passend moet zijn voor een ruimte. Aan de hand van onze ervaring en onze ruime hoeveelheid verschillende apparatuur kunnen wij u altijd een passend voorstel doen voor de ruimte. Uiteraard houden wij in ons aanbod altijd rekening met uw persoonlijke wensen voor de ruimte.

Onze kleine dj Drive-in-Show te gast bij cafe de Landbouw in Hendrik-Ido-ambacht

Een overzicht van alle apparatuur en mogelijkheden volgt binnenkort. Bent u nu al nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan nu contact met ons op.

Uiteraard is onze Drive-in-Show ook te boeken in combinatie met 1 van onze andere diensten zoals bijvoorbeeld Snappshot, of onze verlichte LOVE lichtletters (op basis van beschikbaarheid). Neem je meerdere diensten van ons af dan kunnen we je een aantrekkelijke korting aanbieden. Neem nu contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.