Verhuur van grote LOVE letters

Wie kent ze niet, licht letters (ook wel marquee letters genoemd).

Zelfs de HEMA heeft ze tegenwoordig in het assortiment. Er zijn maar weinig mensen die ze niet leuk vinden. Ze hebben een ouderwetse maar tegelijk toch ook hippe moderne uitstraling. En wat is er nu leuker dan deze letters op jouw feest, of bruiloft te hebben? Maar dan niet in het klein, zoals je overal ziet, maar in het groot. En met groot bedoelen we ook echt GROOT! 1 meter hoog en 60 centimeter breed, PER LETTER! En het beste? Ze zijn bij ons te huur! Onze LOVE letters zijn al te gast geweest op diverse bruiloften (waaronder die van ons zelf) en vormen iedere keer weer een veelbesproken eye-catcher!

Je kunt ze op je bruiloft overdag gebruiken tijdens de ceremonie, je kunt ze gebruiken in de fotoshoot, je kunt ze gebruiken als decoratie van je locatie of je gebruikt ze om een fotohoek te creƫren voor je gasten. Of een combinatie van bovenstaande is ook mogelijk want de letters zijn met zijn 4-en tegelijk te dimmen. Ideaal om ze overdag op volle lichtsterkte te gebruiken en ze in de avond wat minder fel te laten branden.

Onze L-O-V-E letters zijn gemaakt van hout en zijn verder onbehandeld (ongeschilderd). Zo behouden ze hun mooie warme uitstraling, maar het zorgt er helaas wel voor dat ze niet buiten kunnen staan als er ook maar een hele kleine kans is op regen.

Ben je benieuwd naar de technische specificaties of de prijs? Klik dan hier.