Nieuw bij Groenendijk Events

Groot nieuws!

Vorige week hebben we op diverse Social Media kanalen al een kleine “teaser” de wereld in gestuurd en daarop hebben we de nodige nieuwsgierige vragen van jullie gekregen! Maar vandaag maken we het echt bekend.
Met trots mogen we aan jullie mededelen dat wij per ingang van vandaag officieel leverancier zijn van Snappshot!

Snappshot

Wat is Snappshot?

Snappshot is naar ons idee DE nieuwe manier om op een interactieve manier te feesten. Foto’s zijn een geweldige en prachtige herinnering aan een fijne tijd samen. Gun deze geluksmomentjes het allerbeste met deze slimme app en laat iedereen meegenieten.

Jouw selfies en partypics zijn niet langer alleen maar zichtbaar voor jezelf maar worden gedeeld met iedereen, op een groot scherm! Het gebruik van je smartphone op een feest is gezelliger dan ooit! Het enige wat je nodig hebt voor de volledige Snappshot-ervaring is een scherm, een smartphone, een internetverbinding en een vleugje creativiteit.

De fotofeed ververst zichzelf automatisch wanneer de gasten aan het fotograferen zijn geslagen; voeg er leuk commentaar aan toe en voila. Daar is die extase! Snappshot: de wegwerpcamera van de 21ste eeuw.

Kort samengevat:

-Installeer en open de Snappshot app
-Log in met de partycode
-Geef je naam op in de app
-Snappen maar! Maak een leuke foto, voorzie die van een leuke tekst en druk op verstuur!
-Jouw zojuist gemaakte foto verschijnt binnen de kortste keren op de schermen in de zaal!

“We hadden het zelf ook”

We hadden het zelf ook

En mocht je nu nog twijfelen? Wij geloven zo sterk in dit concept dat we het afgelopen oktober ook op onze eigen bruiloft hadden en het was een doorslaand succes. We praten dus uit eigen ervaring!

Lees nu meer over Snappshot of bekijk de prijzen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.